Sportovní kalhoty

Moc ráda nosím moderní oblečení. A protože jsem žena, tak taky moc ráda cvičím a nosím obtáhlé oblečení, aby vynikly mé pěkné křivky. Moc ráda a poctivě cvičím, takže na mém těle a křivkách to jde krásně vidět. Jsme na sebe tady v tomto ohledu dost pyšná. Takže nejvíce se vyžívám, když můžu mít na sobě legíny. A kdyby bylo po mém, tak legíny nosím taky do práce. Jenomže pracuji v bance, kde máme udělaný opravdu přísný dresscode. Takže samozřejmě nemůžu do práce do banky nosit legíny. Nicméně ale pokud nejsem v práci, tak nonstop nosím legíny. Legíny jsou pohodlné a já na ně nedám dopustit.

Líbí se mi bílé legíny.

Doma mám několik legín, které mají různé barvy a taky provedení. Nejvíce mám doma černých a bílých legín. Legíny jsou opravdu krásné a taky hodně praktické. A když jsem si jednou pořídila dvoje bílé legíny https://www.disstyle.cz/leginy-1, šla jsem běhat. A ihned mě naštvalo, že se mi ihned zašpinily. Takže bílé legíny jsou sice elegantní a sexy, ale zase hodně nepraktické. Stačí, abych šla někam do kalužiny a bílé legíny jsou znečištěné. Nicméně ale nedám na ně dopustit.

Taky máte rádi legíny?

A hodně se mi líbí a stejně i tak je budu nosit. Bílí je prostě bílá a mě se líbí. A taky když například chodím nakupovat, tak jedině v legínách. A legíny jsou taky hodně kvalitní a mají opravdu dobrý střih. Taky jejich materiál je takový, že se v něm nebudete potit a že vám opravdu nebrání v pohybu. Legíny jsou pružné a seženete také legíny v opravdu v různých velikostech. Takže se nemusíte bát, že by třeba na vás neměli velikost. A legíny taky můžete pořídit v dlouhé variantě anebo taky v capri variantě a nebo úplně krátké. Já mám doma všechny varianty legín, protože jsem velká milovnice těchto kalhot. A jak jste na tom vy? Máte taky rádi legíny nebo dáváte přednost jiným typům kalhot, jako například džíny nebo plátěné kalhoty? A co tolik nenáviděné manšestráky?