Vlna pandemie

Taky si ještě vzpomínáte na tu dobu, kdy se mohlo všechno? Třeba jak jsme cestovali anebo jak jsme si chodili s přáteli do restaurace? Všichni víme, že tohle jsme vždycky brali za úplně normální dobu, kterou člověk žije. Všechno bylo perfektní a já jsem si myslela, že tyto radosti ze života nám nikdo a nic nevezme. Se snem jsem moc ráda chodila na hřiště. Pak najednou byla zavřená. Co se to děje? Dětské hřiště a zavřené? Proboha proč? Jenomže bohužel se jednoho dne stalo, že přišlo to, co jsem vůbec netušila. Nikdy bych nevěděla, že naši zemi zasáhne nějaký virus. Připadalo mi to jako jedna velká komedie, protože tohle se v moderním světě přeci tát nemůže. Nebo snad ano? Nikdo ale stále nic nevěděl a nikdo nic nedokázal vysvětlit normálně. To, když jsem poprvé slyšela, že naší zemi otřásá zmíněný virus, tak jsem se opravdu moc bála.

Roušky byly na denním pořádku.

Neříkejte mi, že vy jste se třeba nebáli. A to já jsem takový strašpytel, co se týče lékařů anebo různých nemocí. Vůbec jsem nevěděla, co to ten koronavirus je. A byla jsem docela v šoku, a ještě když nám stát nakázal všelijaký karantény a taky roušky, tak jsem z toho málem omdlévala. Opravdu se toho bojím, takže jsem ráda, že tohle všechno je za námi. Přeci jen už víme, co to ten koronavirus je a jak na něj.

Kvůli pandemii jsme museli být doma.

Taky díky kupovaným antigenním testům. A taky jsme si museli pořizovat různé antigenní testy, které nám ukázaly, jestli máme v sobě koronavirus. Prodej antigenních testů je například v lékárně. Ale později, když už tohle bylo více rozšířené, tak antigenní testy se dají koupit třeba taky v normálním obchodě. A taky například na internetu anebo normálně ve smíšeném zboží. Zkoušela jsem taky antigenní testy kupovat někde jinde. Potom jsem se dozvěděla, že antigenní testy se prodávají taky už na více místech, za což jsem byla velmi ráda. Protože kolikrát se mi stalo, že prodej antigenních testu byl nedostatkové zboží.